Calibra Adult Medium & Small Salmon

53.00

Model: Adult Medium & Small Salmon

Superprémiové granuly Calibra pre dospelé psy malých a stredných plemien s lososom
GF, Dospelý, Hypoalergénne, Malý,Stredná

- +
Katalógové číslo: - Kategória:

Popis

Kompletné krmivo Calibra Grain Free Salmon & Potato pre dospelé psy malých a stredných plemien (2-30 kg). Hypoalergénne krmivo, ktoré sa stará o zdravie kože i srsti a zároveň chráni citlivé trávenie.

Receptúra výhradne bez obilnín s vysokým obsahom mäsa z lososa je veľmi chutná a vysoko stráviteľná. Každodenné podávanie hypoalergénneho krmiva Calibra Grain Free Salmon & Potato je vhodné pre malé a stredné psy so sklonmi k alergiám, s citlivým trávením, problémovou kožou či poškodenou a lámavou srsťou.
Výhody:
vysoký obsah lososa so zemiakmi a úplne bez obilnín
výborná chutnosť a vyvážené zloženie vhodné aj pre extra citlivé zažívanie
lososový olej ako zdroj omega-3 nenasýtených mastných kyselín pre starostlivosť o kožu a srsť
Kŕmny návod: Krmivo by malo byť podávané na základe dennej odporúčanej kŕmnej dávky. Kŕmnu dávku môžete upraviť s ohľadom na vek, prostredie a aktivitu zvieraťa. Sledujte optimálnu fyzickú kondíciu zvieraťa a vyvarujte sa prekrmovania. Krmivo je možné podávať suché alebo vlhčené vodou či vývarom. Zviera musí mať vždy prístup k dostatku pitnej vody.
Obsahuje prírodné antioxidanty schválené EÚ: tokoferolové extrakty z rastlinného oleja (1b306), askorbyl palmitát (1b304) a extrakt z rozmarínu.
Kompletné suché krmivo Calibra Grain Free spĺňa vysoké nároky na výživu psov a mačiek s citlivým trávením. Receptúry superprémiovej kvality obsahujú vysoký podiel kvalitných živočíšnych bielkovín a zemiaky. Pre posilnenie imunitného systému sú v rade Grain Free zastúpené prebiotiká a beta-glukány. Granuly neobsahujú geneticky modifikované suroviny, umelé konzervanty ani farbivá. Výborná chutnosť a vyvážené zloženie zaručujú dobrú znášanlivosť aj v prípade veľmi citlivých jedincov.

Všeobecné vlastnosti

SériaGF
Hmotnosť (kg)12
Veková SkupinaDospelý
Ďalšie VlastnostiHypoalergénne
Veľkosť PlemenaMalý, Stredná
Plemeno
Špecifické Potreby

Zloženie

Vitamíny Na Kilogram
Analytické Zložky
PríchuťLosos
Zloženielososová múčka (26 %), zemiaky, hrach, proteín z lososa (10 %), hydinový tuk (konzervované prírodnými tokoferolmi), sušené repné rezky, kvasnice, hydrolyzovaná kuracia pečeň (2 %), lososový olej, morské riasy, sušené jablká, sušený špenát, zmes byliniek a ovocia (extrakt z pomaranča, rozmarín, petržlen, tymián - 300 mg/kg), prebiotiká (mannán-oligosacharidy 120 mg/kg, beta glukány 100 mg/kg, frukto-oligosacharidy 70 mg/kg), extrakt z juky (80 mg/kg).

Krajina

Krajina Značky
Nothing found

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.