Calibra Senior Small Breed Duck

29.90

Model: Senior Small Breed Duck

Superprémiové granuly Calibra bez obilnín pre staršie psy malých plemien
GF, Starší, Hypoalergénne, Malý

- +
Katalógové číslo: - Kategória:

Popis

Kompletné krmivo Calibra Senior Small Breed / Duck & Potato sú hypoalergénne granule bez obilnín určené pre staršie psy malých plemien (1-10 kg).

Drobné granulky sú špeciálne prispôsobené pre malé plemená. Vysoko stráviteľné kompletné krmivo s lahodným kačacím mäsom a úplne bez obilnín je vhodné aj pre citlivé trávenie starších psov.
Výhody:
vysoký obsah kačacieho mäsa so zemiakmi a úplne bez obilnín
hypoalergénna receptúra (0 % pšenica, 0 % sója, 0 % kukurica) s vysokou stráviteľnosťou
výborná chutnosť a vyvážené zloženie vhodné aj pre extra citlivé trávenie
Váha psa (kg) 30 35 40 45 50 60 70 80 90
Denná dávka (g) 300 320 370 390 430 500 560 615 675
Kŕmny návod: Krmivo by malo byť podávané na základe dennej odporúčanej kŕmnej dávky. Kŕmnu dávku môžete upraviť s ohľadom na vek, prostredie a aktivitu zvieraťa. Sledujte optimálnu fyzickú kondíciu zvieraťa a vyvarujte sa prekrmovania. Krmivo je možné podávať suché alebo vlhčené vodou či vývarom. Zviera musí mať vždy prístup k dostatku pitnej vody.
Obsahuje prírodné antioxidanty schválené EÚ: tokoferolové extrakty z rastlinného oleja (1b306), askorbyl palmitát (1b304) a extrakt z rozmarínu.
Kompletné suché krmivo Calibra Grain Free spĺňa vysoké nároky na výživu psov a mačiek s citlivým trávením. Receptúry superprémiovej kvality obsahujú vysoký podiel kvalitných živočíšnych bielkovín a zemiaky. Pre posilnenie imunitného systému sú v rade Grain Free zastúpené prebiotiká a beta-glukány. Granuly neobsahujú geneticky modifikované suroviny, umelé konzervanty ani farbivá. Výborná chutnosť a vyvážené zloženie zaručujú dobrú znášanlivosť aj v prípade veľmi citlivých jedincov.

Všeobecné vlastnosti

SériaGF
Hmotnosť (kg)7
Veková SkupinaStarší
Ďalšie VlastnostiHypoalergénne
Veľkosť PlemenaMalý
Plemeno
Špecifické Potreby

Zloženie

Vitamíny Na Kilogram
Analytické ZložkyBielkoviny: 26 g, Fosfor: 1.1 g, Horčík: 0.07 g, Metabolizovateľná Energie: 3660 kcal, Omega 3: 0.3 g, Omega 6: 1.75 g, Popol: 7 g, Sodík: 0.3 g, Tuky: 14 g, Vlhkosť: 9 %, Vlákno : 4 g, Vápnik: 1.6 g
PríchuťKačica
Zloženiekačacia múčka (25 %), zemiaky, dehydratovaná kačica (20 %), hydinový tuk (konzervované prírodnými tokoferolmi), sušené repné rezky, kvasnice, hydrolyzovaná kuracia pečeň (2 %), lososový olej, morské riasy, sušené jablká, sušený špenát, zmes byliniek a ovocia (extrakt z pomaranča, rozmarín, petržlen, tymián - 300 mg/kg), prebiotiká (mannán-oligosacharidy 120 mg/kg, beta glukány 100 mg/kg, frukto-oligosacharidy 70 mg/kg), glukozamín hydrochlorid (260 mg/kg), chondroitín sulfát (160 mg/kg), extrakt z juky (80 mg/kg).

Krajina

Krajina Značky
Nothing found

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.